Convocatòria de projectes d’Arts Escèniques al Centre Cultural la Farinera del Clot – febrer 2012

Aquesta convocatòria està adreçada a totes aquelles companyies i associacions que treballin, ja sigui de forma amateur, semiprofessional o professional qualsevol disciplina teatral i escènica (musical, experimental, clàssic,…).

La Farinera del Clot obre termini del 8 al 22 de febrer del 2012 (ambdós inclosos) per rebre projectes que optin a una de les 3 places de contraprestació en el camp de les arts escèniques. Aquestes 3 places van dirigides: 2 a muntatges per a públic adult i 1 per a muntatges infantils/tots els públics.

Les CONDICIONS que s’ofereixen són les següents:

  • 3 mesos d’assaig en els espais disponibles del Centre Cultural. Des del mes de març al mes de maig de 2012.
  • Estrena absoluta de l’espectacle a l’Auditori del Centre Cultural amb capacitat per a 180 butaques. Aquest fet implica que no s’acceptaran muntatges que ja hagin estat estrenats, que tinguin data d’estrena ja compromesa o bé work in progress
  • Ingressos per a la companyia en funció del públic assistent.
  • Assessorament tècnic (so i llums) durant el muntatge, assaig general i representació.
  • Assessorament i suport en el disseny i la difusió de l’espectacle.

Totes les companyies que es presentin a la convocatòria han d’assumir el compromís de realitzar el projecte i estrenar-lo en les mateixes condicions que l’han presentat. En cas que no sigui així o que el projecte no s’acabi duent a terme, la companyia haurà de recompensar el Centre Cultural pels assajos realitzats i pel compromís no assumit.

L’equip de programació del Centre Cultural es posarà en contacte amb les companyies que entrin a formar part del projecte a finals de febrer del 2012 per establir un calendari de treball. Totes les companyies inscrites rebran la resolució de la convocatòria via correu electrònic.

Per optar a aquestes places cal ENVIAR UN DOSSIER amb la següent informació:

  • La fitxa tècnica que us adjuntem i que podeu descarregar  a https://farinera.wordpress.com/wp-content/uploads/2011/02/fitxa-arts-esceniques1.doc 
  • Un calendari de treball adaptat a tres mesos i les necessitats d’horaris i espais (tipus de sala,  necessitats respecte als assajos, etc.) 
  • Un currículum de la companyia i dels integrants de la mateixa si escau 
  • Necessitats tècniques: si es disposa d’una persona que s’encarregui del tema de so i llums o bé es necessitarà el suport del Centre. 
  • Materials de creacions anteriors si es creu necessari com a material de referència 
  • Qualsevol altra consideració important a destacar 

 Es valorarà:

  •  Que la proposta-idea de treball sigui de creació pròpia, inèdita i en llengua catalana. 
  • Que la tècnica de l’espectacle sigui compatible amb l’espai i material de l’Auditori. 
  • Que el calendari d’assaigs sigui compatible amb les disponibilitats d’espais del Centre.
  • Que la companyia compti amb tècnic propi.

 Es valoraran tant espectacles que provinguin de companyies professionals com espectacles ideats per companyies amateurs.

 

La Comissió d’Avaluació formada per personal del Centre i professionals independents descartarà propostes que incloguin continguts racistes, sexistes, homòfobs o que vulnerin els drets de les persones.

 Els dossiers s’han d’enviar en format .pdf o .doc a: ccfarinera@gmail.com i cal indicar a l’assumpte del missatge. ‘contraprestacions + nom de la cia’

Per a més informació:  93 291 80 80 / ccfarinera@gmail.com  i https://farinera.wordpress.com/

Informació tècnica dels espais a https://farinera.wordpress.com/category/caracteristiques-tecniques/

 

El Centre Cultural es reserva el dret de modificar qualsevol dels paràmetres esmentats.

Deixa un comentari